Γάμος & Ταξίδι του Μέλιτος

Γάμος & Ταξίδι του Μέλιτος

Κάτι ξεχωριστό για την πιο ξεχωριστή σας στιγμή

 

Τρεις αιώνες ρομαντισμού! 

Το Ζάννος Μέλαθρον φιλοξενεί γάμους από τον 18ο αιώνα. Για δώρο γάμου φτιάχτηκε αυτό το Αρχοντικό. Οι πρώτοι που το κατοίκησαν ήταν νιόπαντροι και δυνατοί.

Και η ατμόσφαιρα του Ζάννος Μέλαθρον έμεινε αναλλοίωτη και ολοζώντανη για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους σ’ ένα κλασσικό και φινετσάτο περιβάλλον γεμάτο ατμόσφαιρα και ρομαντισμό από εποχές που ένας γάμος ήταν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό· μια αιώνια υπόσχεση.

Οι άνθρωποι του Ζάννος Μέλαθρον θα είναι δίπλα σας για να επιμεληθούν και την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου σας. Θα σας προτείνουν και θα σας διευκολύνουν σε οτιδήποτε και αν ζητήσετε για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Κάθε γάμος άλλωστε θέλουμε να έχει τη λαμπρότητα και την ομορφιά που είχε εκείνος, ο πρώτος γάμος, που φιλοξενήθηκε στο Ζάννος Μέλαθρον.

Το Ζάννος Μέλαθρον γίνεται ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό καταφύγιο για τις πρώτες μέρες της ολοκαίνουργιας ζωής σας. Αφεθείτε στις παροχές και τις περιποιήσεις του Ζάννος Μέλαθρον. Χαλαρώστε στην πισίνα, απολαύστε τις μοναδικές σπα υπηρεσίες, δειπνήστε στο ρομαντικό φως των κεριών, κάτω από τις διαθέσεις του φεγγαριού, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με θέα σ’ ολόκληρο το νησί της Σαντορίνης, που φιλοξενεί μ’ ένα τρόπο μαγικό όλους τους έρωτες του κόσμου.