Η Σαντορίνη

Η Σαντορίνη 

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ & ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Η ηφαιστειακή ομορφιά της Σαντορίνης!

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο μαγικούς τόπους του πλανήτη. Η καλντέρα, οι ηφαιστειακές παραλίες, τα όμορφα χωριά και οι λαχταριστές γεύσεις είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά ενός νησιού που λατρεύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Επισκεφθείτε τον Αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, με την προϊστορική πόλη που βρέθηκε θαμμένη κάτω από την λάβα και ήρθε στο φως μετά από 1.500 χρόνια. Απολαύστε το μπάνιο σας στη μοναδική Κόκκινη παραλία, στον κοσμοπολίτικο Περίβολο ή στο λευκό, από την ελαφρόπετρα, ηφαιστειακό σκηνικό της Βλυχάδας.

Ανεβείτε στα Φηρά για βόλτες στα μαγαζιά και για να απολαύσετε από κοντά το θαύμα της καλντέρας, οδηγηθείτε στο Φηροστεφάνι και το Ημεροβίγλι για δείπνο και άλλες βόλτες έχοντας στο πλευρό σας την καλντέρα. Τέλος, προσεγγίστε την Οία, στη βόρεια άκρη της Σαντορίνης για να περιπλανηθείτε στα δρομάκια του γοητευτικού αυτού χωριού. Ολοκληρώστε τη μέρα σας στις βεράντες του Ζάννος Μέλαθρον με την υπόσχεση να επιστρέψετε στο νησί και στο ξενοδοχείο όπου δημιουργήσατε αξέχαστες αναμνήσεις.