Στο ξενοδοχείο

Στο ξενοδοχείο

Μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε σας αίσθηση

 

Εμπειρίες που θα ζήσετε μόνο στο Ζάννος Μέλαθρον 

Στο Ζάννος Μέλαθρον έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από εγκαταστάσεις και παροχές που γεμίζουν τις μέρες και τις νύχτες σας με τον καλύτερο τρόπο. Από την χαλαρωτική πισίνα όπου απολαμβάνετε τη θέα σε όλο το νησί παρέα με ένα ελαφρύ, γευστικό πιάτο και ένα δροσιστικό χυμό ή ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ , στις ξαπλώστρες μπροστά από τη σουίτα σας απολαμβάνοντας τον ήλιο κάτω από τον πεντακάθαρο γαλανό ουρανό.

Κανονίστε ένα μοναδικό δείπνο στο εστιατόριο, χαζέψτε τους ιστορικούς χώρους του ξενοδοχείου, ξεφυλλίστε το σπάνιο βιβλίο με γκραβούρες από τη Σαντορίνη του 17ου αιώνα ή κάποιο από τα βιβλία της μικρής βιβλιοθήκης, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα, που εδώ διαρκεί περισσότερο, και συνδυάστε ένα επιδόρπιο κρασί με ένα εκλεκτό πούρο.

Ενημερωθείτε για τις θεματικές βραδιές με ποτά και κοκτέιλ στο Καστράκι με τη μοναδική θέα και αφεθείτε στη μαγεία, την ατμόσφαιρα και την ιστορικότητα του κτιρίου και της γειτονιάς του. Τέλος, από το τηλεσκόπιο χαζέψτε τις λεπτομέρειες του σαντορινιού τοπίου αλλά και τον γεμάτο αστέρια ουρανό που σκεπάζει κάθε βράδυ τη Σαντορίνη.